Facebook FanBox

SP Facebook

Reinnoire contract anii II si III - An scolar 2022 - 2023

In atentia elevilor Scolii Postliceale Sanitare “FUNDENI”

REINNOIRE CONTRACT (anii II si III)

 

Pentru anul scolar 2022-2023, elevii care vor fi anul II si anul III (indiferent de specializare) pot plati prima rata din taxa de scolarizare sau avansul pentru varianta “Integral” sau suma integrala astfel:

-         fizic, la Casieria scolii (L-V, 08:00-15:00)

sau

-         online, printr-o aplicatie de “home banking” sau prin transfer bancar - cu cash la orice sediu de banca (la care aveti un cont deschis), C.E.C. sau Posta – pana la data de 19.09.2022 (data platii).

 


 

Pentru platile online sau prin transfer bancar trebuiesc folosite urmatoarele date:

Beneficiar: Scoala Postliceala Sanitara FUNDENI

Cont IBAN: RO08TREZ70221E330500XXXX

Banca: Trezoreria Statului, Sector 2

Cod Fiscal: 4340196 (se trece in campul care cere “CNP/CUI Beneficiar”)

Observatii/Explicatii: se trece numele complet al elevului + Specializarea + Anul + Clasa  (exemplu: Ionescu Ana Maria – AMG III L).


 

DOAR ELEVII CARE PLATESC ONLINE SAU PRIN TRANSFER BANCAR trebuie sa incarce pe site-ul scolii, la sectiunea “Reinnoire online”:

-         Dovada platii/tranzactiei + foto C.I./B.I. + Contractul de scolarizare (se descarca de pe site-ul scolii, din meniul “Reinnoire online” care deschide pagina “Reinnoire contract”.)


Reinnoire online

 


 

Reinnoire contract


 

De aici se descarca Contractul de scolarizare pe anul scolar 2022-2023

Formularul astfel descarcat si printat – se completeaza cu datele personale, se evidentiaza (prin subliniere/incercuire) varianta de rate aleasa si se semneaza, dupa care se incarca pe platforma impreuna cu foto C.I./B.I. + Dovada platii/tranzactiei -prin accesarea butoanelor dedicate.

Ulterior (pana pe 19.09.2022), elevii care si-au reinnoit contractual prin platforma online trebuie sa se prezinte fizic la Casieria scolii (L-V, 08:00-15:00) sa semneze Contractul de scolarizare in original si sa ridice o copie.

Plata facuta se va opera in sistem dupa ce se va regasi in extrasul de cont al scolii si veti primi raspuns de confirmare pe adresa de mail inscrisa de dvs. pe platforma de reinscriere online.

 

Elevii care platesc fizic la Casieria scolii – semneaza si primesc pe loc o copie a Contractului de scolarizare (NU trebuie sa aplice pe platforma online).